söndag 16 december 2012

homeland



sådär efter en lugn lördag med storhandel, fåglar och lite försenade adventsljus så var det lägligt att ta igen lite  på seriefronten eller närmare bestämt Homeland. Jag låg 7 avsnitt efter och kunde nu på morgonen se det 11e och näst sista avsnittet som kommit, sjukt jäkla bra serie. Det är härligt att 24-känslan finns där och att med ett avsnitt kvar så känns huvudploten avklarad men man vet att något kommer byggas upp i sista inför nästa säsong.

Kvar att komma ikapp på är alltså Haven, Elementary, Last Resort och Hunted. Samt att finalavsnitten för Jack Bauers Touch och det inledande s02e01 är kvar på listan. Känner ju inte helt peppen för Touch, men är Jack Bauer med så måste man ju försöka haha. Lost Girl känns också som att det är lägligt att börja komma ikapp på då det gått en hel säsong och s03 börjar i Januari.

Känns annars sjukt nice att efter årsskiftet är Californication tillbaka, nya Hannibal, Banshee, Zero Hour, Bates Motel, Do No Harm samt Cult börjar mellan Januari och Mars. Alltid farligt börja peppa nya serier och hoppas de ska vara den nya stora grejen. Det är ju samtidigt klart att de riktiga peppen är ju på fortsättning av Walking Dead samt s03 av Game of Thrones och nya Defiance... men känns onödigt blicka på tok för långt fram.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar